08 decembrie 2009

Oare noi decidem?


Vai Romanie draga, mi tare mila de tine. Inca 5 ani de tiranie, prostie, si de scandaluri inutile. Asta va doriti? Pentru ca asta ve-ti avea. Parca si vad cum domnu` Basescu, dragu` de el, o sa inceapa sa aresteze pe unu pe altu, sa faca gafe peste gafe, sa se certe cu toti si mai ales, cel mai grav, sa traga tara asta in jos. Dragi romani de ce va doriti asta? Chiar nu va e mila de voi? De mintea voastra, de urechile voastre?
Cum a reusit omu` asta sa va manipuleze in asa hal? Cu galeti si biciclete? Cu asta?

Nu l-ati ales pe Geoana, pentru ca zice-ti ca e cominist. Da` Basescu e si mai comunist. Ganditi-va un pic. Basescu vrea sa faca Parlament Unicameral, sa dea nu stiu cati parlamentari afara.Dar ce rezolva cu asta? Singuru` lucru pe care il rezolva, este sa ii dea afara pe oamenii care il enerveaza, si apoi sa conduca tara asta asa cum vrea el. Adica haotic.
Totusi le multumesc celor 49,66% de romani care au votat cu Mircea Geoana. Pentru ca cei care au votat cu Mircea Geoana au votat pntru a-l da pe Basescu jos de la putere.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca aproape 50% dintre romani s-au trezit la realitate. Toata lumea se plange ca pe vremea Comunismului era foarte rau. Da` azi, dupa 20 de ani, este mai bine? Astazi, sute poate chiar mii de oameni nu au locuri de munca. Multi nu au un acoperis sub care sa se culce. Multi nu au bani cu care sa-si intretina familile. Si asta de cand? De cand Basescu e la putere.

Mai ganditi-va dragi romani daca intr-adevar vreti sa va concuca Traian Basescu?

Un comentariu:

  1. sincer...pana acum mi-au placut posturile tale...dar cu acesta ti-ai dat cu firma in cap. Erau prea spirituale ca sa le strici cu asa ceva. Lasa politica oamenilor mari, ca tu oricum nu prea te pricepi(probabil zici si tu cum ai auzit la TV), si ocupa-te de lucrurile la care esti buna cu adevarat, cum ar fi posturile scrise pana acum. Te salut

    RăspundețiȘtergere

Sa vedem ce ai de spus ...