13 noiembrie 2009

Despre viata.

In fiecare zi, ea este cu tine. La bine, la greu,ea iti este aproape. Fara ea, tu nu ai exista, iar tu ce faci? Tu iti bati joc de ea. Te doare undeva ca o ranesti si nici macar nu incerci sa fi un pic mai bland cu ea. Nu. Tu iti bagi picioarele in ea. O urasti, o injuri, o faci in toate felurile.
 Cand te intalnesti cu ea, nu te mai uiti frumos la ea si ii spui " Buna sunt Andreea." , iar apoi ii zambesti. Nu. Acum ii spui uitandu-te dispretuitor la ea " Sunt Andreea.".
Ce ti-a facut ea sa merite asa tratament? Cu ce ti-a gresit ea? Cu ce? Cu faptul ca fara ea tu nu ai exista? Cu faptul ca fara ea tu nu ai avea cu cine sa discuti, sau sa razi, sau chiar sa te certi? De asta o urasti tu? Este chiar atat de greu sa o respecti un pic? Un pic. Nu foarte mult. Este chiar atat de greu sa-i spui multumesc in loc sa o injuri si sa-ti doresti sa plece?
Gandestete un pic ce ai fi tu fara ea. Probabil un nimic. Ce spun eu " probabil" ,chiar un nimic. nimic intelegi?
Asta vrei? Sa fi un nimic? Sa nu ai placerea sa razi, sa fi uimit, sa te enervezi? Asta vrei?
Daca  tu chiar asta vrei, continua sa faci ceea ce faci, dar iti spun. Mai tarziu cand ea se va decide sa plece, tu vei regreta amarnic si o vei implora sa se intoarca macar pentru o clipa.

2 comentarii:

  1. Salutare,as vrea sa scrii si pe 100 Ro,ce zici te bagi si tu?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ 100 Ro Sincera sa fiu nu prea am chief sa mai scriu pe inca un blog (mai scriu pe alte 3 asta fiind al meu personal), insa daca iti place cum scriu poti cita fragmente cu conditia sa faci referire la blogu asta.


    Mesci oricum :*

    RăspundețiȘtergere

Sa vedem ce ai de spus ...